Com veure San Antonio Spurs vs. Los Angeles Lakers EN VIU per la NBA: hora, canal de TV i streaming

San Antonio Spurs vs. Los Angeles Lakers s’enfrontaran aquest dijous 7 de gener en un PARTIDÀS per la temporada regular de l’NBA. La trobada es durà a terme a l’Staples Center i NO serà televisat en viu a Llatinoamèrica. No obstant això, es podrà veure via streaming per NBA League Pass.

Els Lakers vénen de sumar la seva quarta victòria a el fil després de derrotar els Grizzlies per 94 a 92 amb 26 punts de Lebron James i altres 26 de Anthony Davis. D’aquesta manera, l’equip de Los Angeles lidera la Conferència Oest al costat dels Suns amb un rècord de 6-2.

Els Spurs, per la seva banda, marxen dècims amb tres victòries i quatre derrotes però arriben motivats després de superar els Clippers per 116 a 113.

PROBABLES aLINEACIONS:

quant a les possibles alineacions, si bé encara no estan confirmades, els Lakers arrencarien amb Dennis Schroder, Kentavious Caldwell -Pope (en dubte), Lebron James (en dubte), Anthony Davis (en dubte) i Marc Gasol

Sant Antoni, en tant, aniria amb Dejounte Murray, Lonnie Walker IV, DeMar DeRozan, Keldon Johnson i LaMarcus Aldridge.

Dia i horari: ¿quan serà el partit de San Antonio Spurs vs. Los Angeles Lakers?

El partit de San Antonio Spurs vs. Los Angeles Lakers per la NBA serà aquest dijous 7 de gener a l’Staples Center.

Horari de el partit segons cada país:

Espanya: 04:00 hores (divendres)

Argentina: 00:00 hores (divendres)

Uruguai: 00:00 hores (divendres)

Xile: 00:00 hores (divendres)

Paraguai: 00:00 hores (divendres)

República Dominicana: 23:00 hores

Veneçuela: 23:00 hores

Colòmbia: 22:00 hores

Equador: 22:00 hores

Perú: 22:00 hores

Mèxic: 21:00 hores

Estats Units: 19:00 PT / 22:00 ET

Transmissió: com veure el partit en viu?

Llatinoamèrica: sense TV

Estats Units: FOX Sports Southwest

Transmissió: NBA League Pass

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *