Como ver San Antonio Spurs vs. Los Angeles Likers viven pola NBA: hora, canle de TV e streaming

San Antonio Spurs vs. Os Angeles Lakers enfrontaranse este xoves 7 de xaneiro nunha tarxeta para a tempada regular da NBA. A reunión celebrarase no Staples Center e non será televisado en directo en América Latina. Non obstante, podes ver a través de transmisión por NBA League Pass.

Os Lakers vén de engadir a súa cuarta vitoria ao fío despois de derrotar aos Grizzlies por 94 a 92 con 26 puntos por LeBron James e outros 26 de Anthony Davis .. Deste xeito, o equipo de Los Angeles lidera a Conferencia Occidental xunto aos Suns cun récord de 6-2.

Os Spurs, por outra banda, décimos de marzo con tres vitorias e catro derrotas, pero chegan Motivado despois de superar os Clippers por 116 a 113.

Probablemente aliñamentos:

En canto a posibles aliñacións, aínda que aínda non están confirmadas, os Lakers comezarían con Dennis Schroder, Kentavious Caldwell – Papa (en dúbida), LeBron James (en dúbida), Anthony Davis (en dúbida) e Marc Gasol

San Antonio, mentres tanto, iría con Devonte Murray, Lonnie Walker IV, Demar Derozan, Keldon Johnson e Lamarcus Aldridge.

Día e programa: Cando será o San Antonio Spurs vs. BE BE? Los Angeles Lakers?

The San Antonio Spurs vs. Party Os Angeles Lakers da NBA serán este xoves 7 de xaneiro no Centro de Staples.

Programación de partidos segundo cada país:

España: 04:00 horas (venres)

Arxentina: 00:00 (venres)

Uruguai: 00:00 (venres)

Chile: 00:00 horas (venres)

Paraguay: 00:00 horas (venres)

República Dominicana: 23:00 horas

Venezuela: 23:00 horas

Colombia: 22:00 horas

Ecuador: 22:00 horas

Perú: 22:00 horas

México: 21:00 horas

Estados Unidos: 19 : 00 pt / 22:00 e

Transmisión: Como ver o xogo en directo?

América Latina: sen TV

Estados Unidos: Fox Sports Southwest

streaming: NBA League Pass

Deixa unha resposta

O teu enderezo electrónico non se publicará Os campos obrigatorios están marcados con *