Cum să vezi San Antonio Spurs Vs. Los Angeles Lii trăiesc de NBA: oră, canal TV și streaming

San Antonio Spurs vs. Los Angeles Lakers se va confrunta cu această joi, 7 ianuarie într-un card pentru sezonul regulat al NBA. Întâlnirea va avea loc la Centrul Staples și nu va fi televizibilă în America Latină. Cu toate acestea, puteți vedea prin streaming by NBA Liga Pass.

Lakers provin de la adăugarea a patra victorie la fire după învingerea Grizzlies cu 94 la 92 cu 26 de puncte de Lebron James și alte 26 de la Anthony Davis . În acest fel, echipa din Los Angeles conduce conferința de vest lângă soarele cu o înregistrare de 6-2.

Spurs, pe de altă parte, zeci de martie cu trei victorii și patru înfrângeri, dar sosesc motivat după depășirea mașinilor de tăiere cu 116 la 113.

Aliniere probabile:

În ceea ce privește posibilele aliniere, deși nu sunt încă confirmate, Lakers ar începe cu Dennis Schroder, Kentatal Caldwell – Papa (în îndoială), Lebron James (îndoielous), Anthony Davis (îndoieli) și Marc Gasol

San Antonio, între timp, ar merge cu Devonte Murray, Lonnie Walker IV, Demar Derozan, Keldon Johnson și Lamarcus Aldridge.

zi și program: Când va fi San Antonio Spurs vs. meciul? Los Angeles Lakers?

San Antonio Spurs Vs. Party Los Angeles Lakers de către NBA va fi aceasta joi, 7 ianuarie la Centrul Staples.

Planul de partid conform fiecărei țări:

Spania: 04:00 (vineri)

Argentina: 00:00 (vineri)

Uruguay: 00:00 (vineri)

chile: 00:00 (vineri)

Paraguay: 00:00 ore (vineri)

Republica Dominicană: 23:00 ore

Venezuela: 23:00 ore

Columbia: 22:00 ore

Ecuador: 22:00 ore

Peru: 22:00 ore

Mexic: 21:00 ore

Statele Unite: 19 : 00 PT / 22:00 ET

Transmisie: Cum de a vedea meciul live?

America Latină: Nu TV

Statele Unite: Fox Sports Southwest

Streaming: NBA League Pass

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *